PENZION Nº 212

Na hlavní ulici, číslo popisné 212 se nachází malý penzion s moderními komfortními pokoji kategorie STANDARD, ECONOMY a nadstandardní LOFT. Prostorná restaurace na přízemí budovy penzionu se postará o hladová břicha, jak ubytovaných hostů, tak i široké veřenosti. Snídaně formou bufetu jsou podávány každý den od 7 hod. do 10 hod. Pohodlné parkování zajišťuje veřejné parkoviště naproti budovy penzionu. Pro milovníky cyklistiky penzion nabízí zázemí i úschovnu kol. Blízkost cyklotrasy podél Baťova kanálu je ideálním místem na fakultativní výlety. Rodiny s dětmi jistě ocení odpočinkovou zónu, která zabaví i to nejneposednější dítko. Výhledy na krásnou historickou budovu radnice nabízí pokoj Loft, který je vrcholem ubytovací nabídky. Přijíždíte s chlupatým mazlíkem, i ti jsou u nás srdečně vítáni!

LOFT

01

Jste milovníky impozantních výhledů či netradičních interiérů…? Pak je tento pokoj to pravé pro Vás. Loftový pokoj nabízí zázemí pro čtyři osoby a jsou ideální volbou pro rodiny s dětmi. Vysoký strop a druhé patro nabízí tu správnou „zašívárnu“ pro malé cestovatele.

Velkoformátová LED TV a WIFI připojení i internetu jsou samozřejmostí. Všechna čtyři lůžka lze připravit buďto jako 2x dvolůžko anebo 4x jednolůžko (TWIN). Pro pohodlný pobyt je zde koupelna vybavena velkou rohovou vanou a samostatná toaleta. Hotelová kosmetika, ručníky, vysoušeče vlasů… to vše a mnohem více nabízí tento nekonvenční a prostorný pokoj s nádherným výhledem na historickou budovu protilehlé radnice.

 

STANDARD

02 a 03

Dva hotelové pokoje kategorie STANDARD nabízí vše, co během pobytu můžete požadovat. Nad rámec kategorie pokoje disponují klimatizacemi a lednicemi, které oceníte nejen během teplých letních dní.

Pokoje jsou vybaveny postelí typu King size a lze je připravit rovněž jako TWIN tedy s oddělenými lůžky.

Součástí pokojů jsou koupelny se sprchovým koutem a toaletou. Hosté mají k dispozici hotelovou kosmetiku a fén.

 

 

 

STANDARD QUADRUPLE

04

Hotelový pokoj kategorie STANDARD QUADRUPLE nabízí vše, co během pobytu můžete požadovat. Nad rámec kategorie pokoje disponují klimatizacemi a lednicemi, které oceníte nejen během teplých letních dní.

Pokoje je baven postelí typu King size, kterou lze připravit rovněž jako TWIN tedy s oddělenými lůžky. Další postel King size je schována v gauči pod oknem /během pořizování fotografií bohužel gauč ještě nebyl na svém místě/. Jedná se o pohodlnou přistýlku s kvalitní matrací o rozměru 160x 200cm.

Součástí pokojů jsou koupelny se sprchovým koutem a toaletou. Hosté mají k dispozici hotelovou kosmetiku a fén.

ECONOMY

05

Nejmenší z nabídky pokojů penzionu je pokoj ECONOMY, který se od pokojů kategorie STANDARD liší opravdu jen velikostí.

I tento pokoj disponuje klimatizací a lednicí, které oceníte nejen během teplých letních dní.

Pokoje jsou vybaveny postelí typu King size a lze je připravit rovněž jako TWIN tedy s oddělenými lůžky.

Součástí pokoje je koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Hosté mají k dispozici hotelovou kosmetiku a fén.